Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wat vliegt de tijd, het jaar loopt alweer ten einde, een periode die voor velen weer vol beweging en verandering was. Het einde van het jaar is een uitgelezen kans om terug te blikken, maar ook om met vernieuwde energie vooruit te kijken. 🥂 BaseCamp Solutions heeft dit jaar het genoegen gehad haar klanten tevreden te stellen via haar diensten; ICT Camp, Facility Camp en Inkoop Camp.

We zijn in staat geweest de bestaande klanten tevreden te stellen en te behouden en nieuwe klanten voor ons te winnen via passende effectieve oplossingen. Ook in 2024 ontzorgen wij jullie weer graag en staan we uiteraard weer voor jullie klaar met raad en daad! 🎄 Het team van BaseCamp Solutions wenst je gezellige feestdagen en een fantastisch, succesvol en bovenal slim 2024 toe!

Terugblik op 2023

Maar nu eerst even een terugblik op een aantal interessante nieuwsupdates, nuttige feiten en slimme tips die we gedurende het afgelopen jaar met jullie hebben gedeeld

1. Waarom je leveranciersmanagement optimaliseren?

Hoe groter je bedrijf is, hoe meer je te maken hebt met leveranciersmanagement. Je hebt met meerdere leveranciers te maken. Vreemd genoeg wordt er nog te weinig aandacht besteed aan het managen van de gemaakte afspraken zodra de samenwerking van start is gegaan. Toch, tijden veranderen, omstandigheden veranderen, tarieven blijven zelden lange tijd hetzelfde… Je leveranciersmanagement verbeteren is belangrijk. Wij gaven je inzicht in de belangrijkste voordelen hiervan.

2. Het belang van digitaliseren

De wereld om ons heen verandert snel. Zo krijgen we dagelijks meer en meer te maken met AI-tools, nieuwe technologieën en steeds slimmere oplossingen om efficiënter te werken. Veel bedrijven weten goed mee te bewegen op al deze ontwikkelingen en innovaties, maar er zijn ook genoeg ondernemingen die op dit vlak achterblijven. . Wij vertelden je alles over digitaliseren en waarom dat nu essentieel is voor elk bedrijf. Digitalisering biedt kansen echter brengt ook zeker risico’s (risico op AI-hacks) met zich mee en wij helpen je graag met maken juiste keuzes.

3. Overzicht houden in je contracten

Naar mate je bedrijf groeit en ontwikkelt, krijg je over het algemeen ook te maken met meer contracten. Deze contracten hebben voortdurende de juiste aandacht nodig, zeker wanneer je er optimaal voordeel uit wilt blijven halen. Hoe zorg je nu voor een goede organisatie op het gebied van contractbeheer? Wij gaven je slimme contractbeheer tips om direct mee aan de slag te gaan.

4. Het nut en de noodzaak van predictief onderhoud

Werkplekken, terreinen en gebouwen hebben onderhoud nodig. We kennen verschillende vormen van onderhoud, waaronder natuurlijk preventief onderhoud. Uiteindelijk willen we natuurlijk zo veel mogelijk onnodige kosten voorkomen. Waar vaak te weinig aandacht aan wordt besteed, is predictief onderhoud. Wij vertelden je alles over deze vorm van onderhoud én welke voordelen je hieruit kunt halen.

Fijne feestdagen en een fantastisch nieuwjaar!

Hiermee zijn we aan het einde van het laatste blog van 2023 gekomen. BaseCamp Solutions heeft het afgelopen jaar met veel enthousiasme al haar klanten bijgestaan, en deze inzet zetten we onverminderd voort in het komende jaar.

In 2024 verwelkomen we je graag opnieuw voor alle adviezen en oplossingen die jouw werk beter, efficiënter, veiliger en slimmer maken. Maar eerst is het tijd om te genieten van de feestdagen, omringd door dierbare mensen.

Het team van BaseCamp Solutions wenst je gezellige feestdagen en een fantastisch, succesvol en bovenal slim 2024 toe!

Gerelateerde blogs

AI en inkoop: waar liggen de kansen?

AI en inkoop: waar liggen de kansen?

Binnen steeds meer sectoren zien we de opkomst van kunstmatige intelligentie, ook wel Artificial Intelligence of AI genoemd. Bedrijven maken op verschillende manieren gebruik van AI-tools, van het voorspellen van behandelplannen in de medische sector tot het...

Lees meer