Facility Camp

Volledige ontzorging op operationeel facilitairbeheer, vastgoedbeheer en facilitaire inkoop.

Facilitair beheer, vastgoedbeheer en facilitaire inkoop als een dienst

Is uw personeel te veel tijd kwijt aan het regelen van operationele facilitaire zaken? Is onduidelijk hoe men moet handelen bij storingen en/of keuringen? Maakt iedereen gebruik van partijen die zij kennen in plaats van de mantelpartijen? Worden er kosten gemaakt voor de facilitaire zaken, zonder dat deze vooraf zijn goedgekeurd? Blijven facilitaire meldingen lang liggen en worden deze dus niet adequaat opgepakt en opgelost?

Dan is Facility Camp dé oplossing!

Facility Camp is een objectieve en neutrale partner met aantoonbare kennis van, en ervaring in, de facilitaire markt. Wij bieden een integrale gecoördineerde serviceoplossing voor al uw operationeel facilitair- en vastgoedbeheer en facilitaire inkoop. Hiermee helpen en ontzorgen wij de mensen op locatie proactief met de operationele en administratieve facilitaire zaken.

Met Facility Camp heeft u één vast aanspreekpunt voor alle: Klachten, Wensen, Informatieaanvragen, Storingen en al de facilitaire inkoopbestellingen. Ons team zorgt ervoor dat al uw facilitaire vragen en/of bestellingen op een professionele wijze procesmatig, gestandaardiseerd en geautomatiseerd worden afgehandeld.

Facility Camp maakt bij haar dienstverlening gebruik van een FMIS-systeem, wat we desgewenst als een service kunnen aanbieden. Wij hanteren een klantgerichte, kwalitatieve en rechtmatige aanpak in lijn met de beleidsuitgangspunten van onze klanten.

Met facility camp heeft u direct toegang tot een team van mensen die meedenken en op basis van hun ervaringen proactief komen met voorstellen ter verbeteringen. Facility Camp werkt als een logisch en natuurlijk verlengstuk van haar klanten.

BaseCamp Solutions Oisterwijk

Volledige operationele facilitaire ontzorging

BaseCamp Solutions Oisterwijk

Hogere interne klanttevredenheid

BaseCamp Solutions Oisterwijk

Resultaatgerichte aanpak

Toegevoegde waarde van Facility Camp voor u

  • U krijgt meer grip en sturing op uw facilitaire activiteiten en uitgaven (reductie facilitaire uitgaven).
  • Zorgt voor passen kwalitatieve oplossingen.
  • Het beheer van de facilitaire contracten is geborgd.
  • Sturing op compliance op de bestaande facilitaire contracten.
  • Verlaging van risico’s door maken van juiste afspraken.
  • Zorgt voor doelmatige, werkbare en gebruikersvriendelijke processen.
  • Verbetering van de kwaliteit van de serviceverlening.
  • Ontzorging van uw eigen organisatie op operationeel administratief gebied, waardoor men zich kan richten op de belangrijkere facilitaire zaken.
  • Flexibel organisatiemodel waarmee de continuïteit van de facilitaire ondersteuning is gegarandeerd.

Met Facility Camp wordt u nu adequaat geholpen en zorgt u ervoor dat u compliant bent met beleid en richtlijnen, inzicht krijgt in status van zaken, sturing kunt geven aan uw facilitaire zaken en kosten en zo klaar bent voor de toekomst!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar volledige operationele ontzorging op facilitair gebied via één vast aanspreekpunt? Waarbij u gegarandeerd bent van een juiste opvolging van zaken, via een service desk die constant bereikbaar is en kwalitatief de juiste passende oplossingen biedt? Dan is Facility Camp wellicht iets voor u? Bent u benieuwd naar wat wij met Facility Camp voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

BaseCamp Solutions b.v.
Burgemeester Vogelslaan 1
5062 KN Oisterwijk
The Netherlands

Social Media