ICT Camp

Wij doen de ICT inkoop binnen uw bedrijf en ontzorgen u zo volledig!

ICT inkoop (exploitatie en investeringen) binnen de zorg als een dienst

Kunt u als zorginstelling niet de juiste ICT-inkopers vinden? Hebben uw eigen inkopers onvoldoende kennis van ICT? Geeft u veel geld uit aan ICT en wilt u hier meer grip op krijgen op deze uitgaven? Voelt u zich als organisatie  onvoldoende ondersteunt en ontzorgt op het gebied van ICT inkoop?

ICT Camp biedt de oplossing!

ICT Camp is dé specialist op het gebied van ICT-inkoop in de zorg. Wij gaan voor u aan de slag als uw eigen ICT inkoper met o.a. het aanvragen van offertes, het vergelijken van verschillende partijen, het onderhandelen over de condities, het borgen van een passende oplossing en het opstellen van een goed werkbaar contract.

Wij bieden u professionele inkoop ontzorging en maken voor u de juiste deal. Ons team heeft ruime ervaring binnen de zorg, kent de uitdagingen van de zorg en weet alles van ICT-inkoop in dit specifieke vakgebied.

ICT Camp is een objectieve en neutrale partner, of het nu gaat om inkopen van ICT zoals; hardware, servers, storage, hosting, PACS, XDS, data security, CRM, software voor specifieke afdelingen of EPD-oplossingen. Wij zorgen voor een integrale inkoopoplossing via een professioneel en efficiënt inkoopproces. Dit doen we onder meer voor verzorgingstehuizen, thuiszorginstellingen en ziekenhuizen.

Vanuit ICT Camp staat er altijd een team van ervaren ICT-inkopers met kennis van de zorg voor u klaar.

 

BaseCamp Solutions Oisterwijk

Direct toegang tot een berg aan ervaring/kennis over ICT (inkoop)

BaseCamp Solutions Oisterwijk

Snellere kwalitatieve deals

BaseCamp Solutions Oisterwijk

Een juridisch goede deal en betere afspraken (reductie risico’s).

Toegevoegde waarde van ICT Camp voor u

  • Specifiek gericht op ICT-inkoop in de zorg.
  • Wij beschikken over de noodzakelijke specifieke kennis van de uitdagingen en de materie binnen uw organisatie en kunnen uw afdeling ICT daardoor ook écht helpen.
  • Wij ontzorgen u volledig met de inkoop van ICT voor een vergelijkbaar bedrag als wat een interne Fte zou kosten (geen uur factuur maar een vast bedrag per jaar). Inkoop als een dienst.
  • U krijgt een vast aanspreekpunt, die uw belangen behartigt. Via onze ICT Desk is onze bereikbaarheid te allen tijde gegarandeerd.
  • Wij zorgen ervoor dat u verzekerd bent van goede, passende en marktconforme oplossingen.
  • U krijgt meer grip op uw ICT-leveranciers en de risico’s door pragmatische en ter zake doende contracten.
  • Wij werken goed, snel, doelmatig en gaan voor een ‘teken-klaar’ ICT-contract.
  • De interne klanttevredenheid wordt verhoogd, terwijl de kosten worden verlaagd.

Door onze Jarenlange ervaring bij meerdere ziekenhuizen/zorginstellingen kunnen wij onze kennis effectief hergebruiken. Net zoals in de zorg, wordt u liever geopereerd aan bijvoorbeeld uw knie door een arts die dit bijna dagelijks doet, dan iemand die dit eens in de 5 jaar doet.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Werkt u binnen de zorg en bent u op zoek naar structurele professionele ontzorging op ICT inkoop gebied? Waarbij u gegarandeerd bent van een  kwalitatieve integrale en passende oplossingen? Dan is ICT Camp wellicht iets voor u. Bent u benieuwd naar wat wij met ICT Camp voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contactgegevens

BaseCamp Solutions b.v.
Burgemeester Vogelslaan 1
5062 KN Oisterwijk
The Netherlands

Social Media