Inkoop Camp

Wij ontzorgen u volledig op het gebied van operationele inkoop binnen uw bedrijf!

Dagelijkse ontzorging op operationele en administratieve inkoop

Is de operationele inkoop binnen uw bedrijf niet goed geregeld? Heeft u nauwelijks inzicht, grip en sturing op de uitgaven? Liggen uw verplichtingen niet (goed) vast? Heeft u te maken met veel factuurafwijkingen? Wordt er veel ingekocht buiten de overeengekomen regels om? Is de rechtmatigheid van inkoop onduidelijk? Bent u veel tijd kwijt aan inkoopoperatie/administratie? Worden contracten niet of nauwelijks beheerd?

Dan is Inkoop Camp dé oplossing voor u

Inkoop Camp is een integrale operationele inkoopoplossing aan als dienst. Alle dagelijkse zorgen over uw operationele/administratieve inkoop nemen wij zo voor u uit handen. Hiermee organiseren wij uw operationele inkoopfunctie.

Inkoop Camp zorgt voor de integrale afhandeling van al uw bestellingen, zorgt dat de verplichtingen formeel worden vastgelegd (inkooporders), facturen worden gekoppeld aan inkooporders en eventuele factuurafwijkingen of issues worden gesignaleerd en opgelost. Wij zorgen ervoor dat contracten eenduidig zijn vastgelegd (systeem) en de status wordt bewaakt (beheer).

Onze dienstverlening garandeert een heldere structuur (processen en procedures), vaste contactpersonen, continuïteit en een optimaal bestelgemak voor uw medewerkers.

Met Inkoop Camp krijgt u een flexibele professionele totaaloplossing tegen een vast bedrag per maand. Inkoop Camp werkt als een logisch en natuurlijk verlengstuk van uw bedrijf. U krijgt één vast aanspreekpunt en een team van ervaren mensen voor al uw operationele vragen en inkoopvraagstukken. Inkoop Camp is volledig objectief, neutraal, pragmatisch en resultaatgericht.

BaseCamp Solutions Oisterwijk

Ontzorging via vast team van ervaren medewerkers en efficiënte processen

BaseCamp Solutions Oisterwijk

Besparing op uw integrale kosten

BaseCamp Solutions Oisterwijk

Rechtmatigheid en compliance

Toegevoegde waarde van Base Camp voor u

  • Zorgt ervoor dat uw operationele inkoop goed, professioneel en effectief is geregeld, dat verplichtingen eenduidig vastliggen, zodat u inzicht en grip krijgt op uw inkoop(uitgaven).
  • Betere oplossingen, issues worden adequaat opgelost, leveranciersprestatie worden verbeterd (kwaliteitsimpuls).
  • Marktconforme afspraken en reductie van de integrale kosten.
  • Een goed functionerend en kwalitatief passend inkoopsysteem oplossing.
  • Effectieve, gebruikersvriendelijke, heldere en transparante processen.
  • Contracten worden juist geïmplementeerd en adequaat beheerd en de contract compliance wordt verbeterd.
  • Continuïteit in dienstverlening (altijd bereikbaar gedurende werkuren).
  • Garantie van een professionele, doelmatige en rechtmatige operationele inkoop.
  • Wij zorgen ervoor dat uw interne klanten juist en direct worden geholpen.

Via onze kennis en knowhow bieden wij u een betere, integrale en efficiënte operationele inkoopoplossing en zorgen wij voor de rechtmatigheid van de uitgaven en een optimaal inkoopresultaat. Base Camp helpt u uw inkoopdoelstellingen en ambities waar te maken!

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar volledige operationele ontzorging op inkoopgebied via één vast aanspreekpunt? Waarbij u gegarandeerd bent van een juiste opvolging van zaken, via een inkoopdesk die constant bereikbaar is en kwalitatief de juiste passende oplossingen biedt? Dan is Base Camp wellicht iets voor u? Bent u benieuwd naar wat wij met Base Camp voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contactgegevens

BaseCamp Solutions b.v.
Burgemeester Vogelslaan 1
5062 KN Oisterwijk
The Netherlands

Social Media