Referenties

Dit is wat enkele van onze klanten te zeggen hebben over Basecamp Solutions.

Enkele van onze referenties

Maasstad Ziekenhuis

“Oplossingsgericht, betrokken en altijd meer resultaat dan je afspreekt. Je leert opnieuw kijken naar de bestaande processen wat duurzame verbeteringen oplevert. Samenwerken met BaseCamp Solutions is uitdagend om te doen en goed voor de zorg.”
Raad van Bestuur

Albert Schweitzer ziekenhuis

“Ik heb BaseCamp Solutions leren kennen als een dynamische organisatie die zich echt verdiept in haar klanten en voortdurend op zoek is hoe gezamenlijk optimaal resultaat te bereiken. BaseCamp Solutions is een bedrijf van no-nonsense en doe maar gewoon. Daarnaast word je echter ook verrast door nieuwe ideeën en inbreng van ontwikkelingen om je eigen organisatie te verbeteren. Je voelt je altijd klant bij BaseCamp Solutions. Een echte samenwerkingspartner waar je energie van krijgt en je eigen organisatie tot verbetering gaat brengen.”
Bedrijfsleider Eenheid Facilitair

PontMeyer

“Wij waren op zoek naar een verdere professionalisering/uniformering van de facilitaire zaken opdat onze medewerkers zich met de kern business bezig kunnen houden: handel in hout, plaat en bouwmaterialen. BaseCamp Solutions heeft hier met hun dienst Facility Camp een significante bijdrage aan geleverd.”
Manager Inkoop/ Vastgoed/ Facility

“Pakken zaken gelijk op en regelen alles snel en goed! Denken altijd met ons mee.”
PontMeyer Hilversum

“Totale ontzorging van alles wat je maar kunt bedenken op facilitair gebied. Ik hoef me geen zorgen meer te maken”.
PontMeyer Almere

 

Action

“BaseCamp Solutions heeft ons de afgelopen jaren op een professionele wijze bijgestaan in het opzetten van onderhoudscontracten voor een aantal distributiecentra. Zij hebben het gehele traject van voorbereiding, RFP en implementatie gecoördineerd waarbij altijd de focus lag op de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Na het afsluiten van de contracten coördineerde BCS de evaluaties stuurde bij daar waar nodig. Ze voeren zaken professioneel en volledig zelfstandig uit met altijd oog heeft voor het belang van de klant. We zijn dan ook zeer tevreden over de inzet van BaseCamp Solutions.”
Facility Expert Strategic Projects

Contactgegevens

BaseCamp Solutions b.v.
Burgemeester Vogelslaan 1
5062 KN Oisterwijk
The Netherlands

Social Media