Diensten

Het professionele team van BaseCamp Solutions staat voor u klaar om u te helpen met kennis, tools en ervaring!

Inkoop Camp
Operationele inkoop als een dienst

Als uw ervaren inkooppartner zoeken wij, samen met u, naar de beste mogelijkheden voor het organiseren en optimaliseren van uw operationele inkoop en de daarbij behorende processen. Wij zijn dé onafhankelijke professional die u echt volledig ontzorgt op uw operationele inkoop via een team van vaste mensen. Met moderne, innovatieve, professionele en werkbare oplossingen.


Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van operationele inkoop en zorgen zo voor de juiste mix tussen integrale kosten, rechtmatigheid, doelmatigheid en pragmatiek om zo te komen tot een optimaal inkoopproces en een kwalitatieve inkoopfunctie.
Wij garanderen u een operationele inkoopoplossing die echt werkt, waarbij de continuïteit is gewaarborgd en uw bedrijfs- en inkoopdoelstellingen worden gerealiseerd.

Facility Camp

Facilitair beheer, vastgoedbeheer en facilitaire inkoop als een dienst

Wij zijn uw servicepartner op facilitairbeheer, vastgoedbeheer en facilitair inkoopgebied. Via onze servicedesk zorgen wij voor een complete en professionele operationele facilitaire ontzorging.

Wij pakken zaken via efficiënte processen en een geautomatiseerde aanpak op en zorgen voor een adequate afhandeling en borgen zo een doelmatige aanpak en de continuïteit van uw bedrijfsvoering. U krijgt meer grip en inzicht in al uw facilitaire zaken en uitgaven. Wij helpen u zo een betere serviceverlening te bieden aan uw interne klanten en de kosten te verlagen.

ICT Camp

ICT inkoop (exploitatie en investeringen) binnen de zorg als een dienst

Via ICT Camp is uw ICT inkoop te allen tijde in goede en professionele handen. U krijgt direct toegang tot onze ICT-inkoopspecialisten met jarenlange ervaring binnen de zorg en ICT en zo bent u gegarandeerd van een kundige, onafhankelijke en betrouwbare ICT-inkoopondersteuning.

Wij zorgen dat voor uw bedrijf de kwalitatief juiste ICT producten en diensten tegen de beste condities en voorwaarden, marktconforme kosten en met minimale risico’s worden ingekocht.

BaseCamp Solutions Oisterwijk

Professionele ontzorging

BaseCamp Solutions Oisterwijk

Continuïteit

BaseCamp Solutions Oisterwijk

Resultaatgarantie

Contactgegevens

BaseCamp Solutions b.v.
Burgemeester Vogelslaan 1
5062 KN Oisterwijk
The Netherlands

Social Media