Over ons

BaseCamp Solutions is in 2008 gestart als specialistische aanbieder van diverse hoogwaardige serviceoplossingen.

Over BaseCamp Solutions (BCS)

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak, waarbij het ons doel is om bedrijven en organisaties actief en integraal te ondersteunen en zo echt te ontzorgen bij hun inkoop en/of facilitair- en/of vastgoedbeheer.

BCS vormt een stevig fundament voor uw operationele bedrijfsvoering en is zo de basis voor stabiele en gedegen oplossingen en een professionele invulling en uitvoering.
Wij ontzorgen onze klanten, door de verantwoordelijkheid voor bepaalde operationele processen en taken over te nemen, zodat de klant zich kan richten op de meer specialistische en hoogwaardigere zaken en kerntaken.

Op deze manier helpen wij onze klanten om hun doelstellingen waar te maken, hun ambities te realiseren en zo de top te behalen.

Enthousiast team

Wij werken met een gedreven en enthousiast team. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om bedrijven en organisaties te ondersteunen, verder te helpen, te verbeteren en gezond te houden. Dit doen wij op een pragmatische, onafhankelijke, transparante wijze en door een echt klantgerichte aanpak. De klant staat bij ons centraal en voorop en wij zoeken naar wat het best bij u (de klant) past!

De serviceoplossingen van BCS kunnen worden onderverdeeld in drie onderdelen:

BaseCamp Solutions Oisterwijk

Inkoop Camp: Operationele en administratieve inkoop als een dienst.

BaseCamp Solutions Oisterwijk

Facility Camp: Facilitair beheer, vastgoedbeheer en facilitaire inkoop als een dienst.

BaseCamp Solutions Oisterwijk

ICT Camp: ICT inkoop (exploitatie en investeringen) binnen de zorg als een dienst.

Hoe werken wij?

Via onze gespecialiseerde serviceoplossingen, zorgen wij ervoor dat u als bedrijf meer kunt doen met minder middelen. Wij zorgen dat er gerichter (of doeltreffender),  en sneller gewerkt wordt en dat dit rechtmatig gebeurt. Hierdoor kunt u zich als bedrijf/ afdeling richten op de  kerntaken.
Wij staan garant voor een professionele totaaloplossing die past bij uw bedrijf.

Wij staan voor wie we zijn, doen wat we beloven, blijven u verbazen en acteren als een professioneel verlengstuk van uw organisatie en zo garanderen wij resultaat. Dát is de kracht van BaseCamp Solutions.

Contactgegevens

BaseCamp Solutions b.v.
Burgemeester Vogelslaan 1
5062 KN Oisterwijk
The Netherlands

Social Media