Operationeel beheer van uw gebouw; hoe doet u dat?

Het operationeel goed beheren van een of meerdere gebouwen/vestigingen is een veelzijdige en uitdagende taak. Het is erg divers, er komt veel bij kijken en er is kennis en expertise nodig om alles goed te regelen, juist te onderhouden en te borgen. Voor het goed kunnen beheren van een gebouw moet je data verzamelen, eenduidig vastleggen en beheren. Zo ontstaat er informatie waarmee je kunt (bij)sturen.

Veel bedrijven merken dat het operationeel beheer van gebouwen een tijdrovende zaak is en dat door het verloop van medewerkers (kennis) er onnodig veel kosten worden gemaakt. Ervaart u dit ook? Dan biedt BaseCamp Solutions de oplossing met Facility Camp.

Wanneer biedt uitbesteding uitkomst?

Door veranderende wet- en regelgeving neemt in de praktijk het operationeel beheer van een gebouw steeds meer tijd in beslag. Het is belangrijk dan ook van belang dat alles goed geregeld is én blijft. Bij veel organisatie behoort het operationeel beheer niet direct tot de kerntaken van de organisatie of liggen deze taken bij één persoon, waardoor het niet de aandacht krijgt die het wel nodig heeft. Dit kan ertoe leiden dat onderhoudszaken worden vergeten, keuringen te laat plaatsvinden of dat er continu nieuwe onderhoudsbedrijven over de vloer komen met hogere kosten als gevolg.

Herkenbaar? Dit is een duidelijk teken dat het goed is om te overwegen het operationeel beheer van het gebouw(en) uit handen te geven aan een ervaren professional. In dat geval staat het team BaseCamp voor u klaar.

BaseCamp biedt u de service Facility Camp

Facilitaire inkoopbestellingen, storingen, informatieaanvragen, wensen en klachten. Het hoort er allemaal bij. Wanneer u gebruik maakt van Facility Camp van BaseCamp Solutions, dan heeft u voor al deze zaken een vast aanspreekpunt. Wij werken met een ervaren team dat alle kennis en expertise in huis heeft op het gebied van operationeel facilitair- en vastgoedbeheer en facilitaire inkoop. In de facilitaire markt is niets ons vreemd, waardoor wij in staat zijn een zeer complete dienstverlening aan te bieden die aansluit op de wensen van de klant. Vanuit Facility Camp staat ons team voor u klaar om alle operationele facilitaire vraagstukken en bestellingen op te pakken en op een professionele wijze af te handelen.

Gebruik een FMIS-systeem

Wij zorgen voor een geautomatiseerde, gestandaardiseerde en procesmatige afhandeling van zaken, waardoor er een hoge mate van efficiëntie ontstaat. Uiteraard gaan wij altijd uit van de beleidsuitgangspunten van uw organisatie. Voor onze dienstverlening maken wij gebruik van het Facility Management Informatie Systeem van de klant wat wij eventueel ook als onderdeel van onze service kunnen aanbieden.

Maakt u gebruik van Facility Camp? Dan kunt u rekenen professionele ondersteuning en ontzorging, vanuit een vast team aan ervaren medewerkers. Wij denken proactief met u mee over mogelijke optimalisaties en zetten onze kennis en expertise actief voor uw bedrijf in. Dat is het mooie van Facility Camp; het werkt als een natuurlijk verlengstuk van uw bedrijf.

Operationeel beheer uitbesteden met Facility Camp

Bij operationeel beheer is optimaal inzicht belangrijk om zo de juiste sturing te kunnen geven en acties te kunnen ontplooien. Het uitbesteden van het operationeel beheer is een goede oplossing om zeker te stellen dat alles in orde is én blijft of dat het op orde komt. Hiervoor biedt BaseCamp Solutions u de dienstverlening Facility Camp, waarmee u altijd kunt rekenen op de kennis, de expertise en de ruime ervaring van een compleet team. Wij vormen hét aanspreekpunt waar u altijd op kunt vertrouwen. Wij ontzorgen en garanderen onze klanten een passende en complete dienstverlening. Wilt u meer weten of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde blogs

Wat is precies een Smart Building nu precies?

Wat is precies een Smart Building nu precies?

De laatste jaren horen we in de wereld van vastgoedbeheer, kantoren en magazijnen de term 'Smart Building' steeds vaker voorbijkomen. Maar wat betekent dit nu precies? Wanneer is een gebouw dom en wanneer slim? En belangrijker nog, wat kan het betekenen voor facility...

Lees meer