Fijne feestdagen en een succesvol 2023!

BaseCamp Solutions heeft met veel plezier voor alle klanten klaargestaan in het afgelopen jaar, en hier gaan wij in het komende jaar zeker mee door. Ook in 2023 bent u weer van harte welkom voor alle adviezen en oplossingen om beter, efficiënter, veiliger en slimmer te werken. Of dit nu gaat om uw facilitair beheer, inkoop of ICT, ons team staat voor u klaar. Laten we eerst gaat genieten van sfeervolle feestdagen met mooie mensen om ons heen. Het team van BaseCamp Solutions wenst u fijne feestdagen en een fantastisch 2023! 🎄

Terugblik op 2022

BaseCamp Solutions heeft in het afgelopen jaar veel klanten naar tevredenheid van dienst mogen zijn vanuit ICT Camp, Facility Camp en Inkoop Camp. Wij hebben mooie oplossingen gerealiseerd en hebben onze klanten met raad en daad bij mogen staan. Natuurlijk hebben wij u het hele jaar door voorzien van interessante nieuwtjes, handige weetjes en slimme tips. Graag nemen wij een aantal van deze belangrijke zaken nog eens kort met u door.

Slim contracten opstellen voor facility managers

Als facility manager krijgt u aan de lopende band te maken met contracten. Het is soms makkelijk om over belangrijke zaken heen te kijken of details te vergeten. Helaas kan dit resulteren in vervelende problemen met nog vervelendere gevolgen. Waaraan herkent u nu een goed contract en waar moet u op letten? Wij gaven u een praktisch overzicht van 7 aandachtspunten voor facility managers.

Toenemende hoeveelheid zorgdata in de cloud

Data neemt toe in veel verschillende sectoren. Zeker in de zorg zien we de laatste jaren een groeiende hoeveelheid zorgdata. Steeds vaker wordt er gekozen voor een cloud oplossing, wat uiteraard belangrijke voordelen biedt, maar waar ook vervelende situaties uit kunnen ontstaan wanneer het niet optimaal georganiseerd wordt. Het is belangrijk om zorgdata in de cloud optimaal veilig te houden. Wij gaven u inzicht in de belangrijkste aandachtspunten voor zorgdata in de cloud.

De complexer wordende wereld van ICT

De wereld van ICT wordt groter, beter én complexer. Er zijn meerdere zaken waar voortdurend rekening mee moet worden gehouden als het gaat om ICT oplossingen. Zorginstellingen die ICT inkopen moeten rekening houden met onder meer een goed gebruiksgemak, een optimale gebruiksvriendelijkheid en de AVG. Daarnaast is maatwerk vaak belangrijk en heeft dataveiligheid natuurlijk de maximale prioriteit. Hoe regelt u de ICT inkoop nu het best én het veiligst? Wij gaven u inzicht in de verschillen tussen inkoop door personeel en externe ICT inkopers.

Slim omgaan met de inflatie en indexering

De torenhoge inflatie is ons allemaal niet ontgaan. Zowel particulieren als bedrijven ervaren de gevolgen van de inflatie en in tal van sectoren worden prijsverhogingen doorgevoerd. Bedrijven hebben uiteraard ook te maken met prijsverhogingen bij leveranciers. Voor veel professionals is het een uitdaging om te bepalen in hoeverre een indexering reëel genoeg is om ermee akkoord te gaan. Wij vertelden u alles over de inflatie en indexering.

Het belang van werkplekmanagement

We hebben de manier van werken in de afgelopen jaren sterk zien veranderen. Het is in deze tijd helemaal niet meer zo gewoon om alle werkdagen op dezelfde werkplek in hetzelfde kantoorgebouw te zitten. Er zijn flexwerkplekken, er zijn remote werkplekken, we kennen volledig thuiswerken en we kennen hybride werken. Door de combinatie van verschillende werkplekken vraagt om een goede organisatie. Wij vertelden u meer over de waarde van een goed werkplekmanagement.

Wij wensen u fijne feestdagen en een fantastisch 2023! 🎄

Gerelateerde blogs

Veiligheid op je werk versus de rol van facilitair

Veiligheid op je werk versus de rol van facilitair

Veiligheid op de werkvloer is altijd van groot belang. Het is belangrijk dat elke medewerker zijn werkzaamheden veilig en verantwoord uit kan voeren. Als facilitair manager of beheerder draag je de verantwoordelijkheid om de veiligheid op het werk te waarborgen. Je...

Lees meer