Basecamp team ontdekt kansen van ChatGPT

Op 30 mei had het team van Basecamp Solutions het genoegen om deel te nemen aan een inspirerende ChatGPT training, verzorgd door Leon Tindemans van TTM Communicatie. Deze sessie stond in het teken van het verkennen van de geavanceerde mogelijkheden van AI-technologieën en hoe deze technologie ons dagelijks werk kan versterken.

Mogelijkheden van ChatGPT

Leon introduceerde ons in de fascinerende wereld van ChatGPT en demonstreerde praktische toepassingen die onze efficiëntie kunnen vergroten. De training bood een diepgaand inzicht in de functionaliteiten van ChatGPT, van tekstgeneratie tot klantinteractie, en hoe deze technologie kan worden geïntegreerd in onze werkprocessen.

Tijdens de sessie kregen we waardevolle handvatten voor prompts aangereikt voor het optimaliseren van onze communicatie en automatisering. De interactieve aanpak van Leon zorgde ervoor dat we als team actief konden deelnemen en onze vragen konden stellen, wat de leerervaring verrijkte.

Kansen van AI leren

Deze training was niet alleen een boost voor onze vaardigheden, maar ook een gelegenheid om als team dichter bij elkaar te komen. We kijken ernaar uit om de verworven kennis in de praktijk toe te passen en zo onze klanten nog beter van dienst te zijn. Hartelijk dank aan Leon voor deze leerzame en inspirerende ChatGPT Training!

Gerelateerde blogs

Veiligheid op je werk versus de rol van facilitair

Veiligheid op je werk versus de rol van facilitair

Veiligheid op de werkvloer is altijd van groot belang. Het is belangrijk dat elke medewerker zijn werkzaamheden veilig en verantwoord uit kan voeren. Als facilitair manager of beheerder draag je de verantwoordelijkheid om de veiligheid op het werk te waarborgen. Je...

Lees meer