College van Basecamp Solutions beklimt 4x Alpe d’HuZes 🎗️

Bij Basecamp Solutions zijn we ontzettend trots om te melden dat een van onze collega’s vorige week met succes de Alpe d’HuZes 2024 maar liefst 4x heeft beklommen! 🎗️ Dit jaarlijkse evenement, waar deelnemers de iconische beklimming van de Alpe d’Huez aangaan, staat niet alleen symbool voor sportieve topprestaties, maar is ook een krachtig middel om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Onze sponsoring en steun

Trotse Sponsor: Basecamp Solutions heeft vol overtuiging bijgedragen aan de deelname van onze collega aan dit betekenisvolle evenement. Door onze steun hopen we bij te dragen aan de strijd tegen kanker, een strijd die ons allemaal aangaat.

Teamgeest: De waarden van samenwerking en betrokkenheid die wij dagelijks binnen ons bedrijf nastreven, werden tijdens dit evenement opnieuw versterkt. We zijn verheugd dat we onze gezamenlijke inspanningen kunnen richten op zo’n belangrijk doel.

Samen Vooruit: We blijven ons met vastberadenheid inzetten voor een toekomst zonder kanker. Onze deelname aan Alpe d’HuZes versterkt onze toewijding om een verschil te maken en deze missie te steunen.

Wat een prestatie!

Met doorzettingsvermogen en een ongekende toewijding heeft onze collega de top van de Alpe d’Huez maar liefst 4x bereikt. 💪 De week was een intense ervaring, gekenmerkt door fysieke inspanning en diepe emotie, maar bovenal door een gevoel van hoop voor een betere toekomst. De vastberadenheid en inspanning van onze collega zijn een bron van inspiratie voor ons allen.

Bij Basecamp Solutions geloven we dat elke stap, hoe klein ook, bijdraagt aan de uiteindelijke overwinning tegen kanker. We zijn dankbaar voor de steun van onze gemeenschap en blijven strijden voor een toekomst zonder deze ziekte. Samen maken we het verschil.

Gerelateerde blogs

Veiligheid op je werk versus de rol van facilitair

Veiligheid op je werk versus de rol van facilitair

Veiligheid op de werkvloer is altijd van groot belang. Het is belangrijk dat elke medewerker zijn werkzaamheden veilig en verantwoord uit kan voeren. Als facilitair manager of beheerder draag je de verantwoordelijkheid om de veiligheid op het werk te waarborgen. Je...

Lees meer